Den enkleste måten å reise til Naxos er med fly til Athen flyplass og deretter fortsette med bl.a. Olympic Air, Blue Star Ferries og Hellenic Seaways til Naxos.

På sidene til Greek Travel Pages, Greek Island Ferries og på portalen OpenSeas finner man ferge- og hydrofoilruter fra Santorini (ATI), Mykonos (MYK) og Attiki (Athen) området til Naxos (NAX). I Attiki området kan man dra fra havnene i Piraeus (TZE), Rafina (RAF) og Lavrio (LAV).

De fleste vesentlige flyselskaper flyr til Athen i tillegg til lavprisselskap som f.eks EasyJet og Germanwings. En oversikt over flyselskap som flyr til Athen kan man finne på internettsiden til Athen flyplass.

En annen måte å komme fram på er å bestille "bare flybillett" til Athen, Santorini eller Mykonos (fortsette med ferge eller hydrofoil til Naxos) med et charter selskap som f.eks Apollo.

Dersom du velger å reise videre med ferge eller hydrofoil fra Piraeus, da kan man bruke ekspress buss X96 fra flyplassen til Piraeus havnen, lokaltog direkte til Piraeus, metro linje 3 til sentrum (holdeplass Monastiraki) og videre med linje 1 til Piraeus, eller bruke taxi.

Når du ankommer, er det å anbefale at man leier en bil, selv om øyen har noen busser og taxier. Informasjon om avgangstider og ruter for busser fås på K.T.E.L kontoret som ligger på midt på havenen (nord - hvor båtene ankommer) eller ved å ringe +30-22850-22440. Taxi har faste priser på ca EUR 1 pr. km. Et godt bilutleiefirma vil normalt møte deg på flyplassen eller havnen med din forhåndsbestilte bil.

Naxos-House.com
Reis til Naxos
Villa Bella - Glyfada strandhus - Panoramautsikt
Se Villa Bella
Bygging av huset
Bestill Villa Bella
Om Naxos
Reis til Naxos
Leiebil
Kontakt
Hjem